Data 2014 training “Aan de slag als Comfort Installateur bekend!

Comfort Installateur No Comments »

Voor het eerste kwartaal van 2014 zijn de data bekend van de training “Aan de slag als Comfort Installateur. Kijk op de site van Otib.nl voor de mogelijkheden. Via onderstaande link kun je je aanmelden.

Installatiebedrijven die bijdragen aan Otib kunnen kosteloos inschrijven.

Driedaagse training Aan de slag als ComfortInstallateur

Communicatietraining voor de installateur

Comfort Installateur, Training en coaching, Van monteur naar adviseur No Comments »

Sinds oktober dit jaar verzorg ik voor UNETO-VNI en OTIB de communicatietraining voor installateurs die zich willen specialiseren in het woningaanpassingen voor senioren zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. In de media is er veel aandacht voor dit probleem aangezien de zorgkosten steeds hoger worden en de vergrijzing zorgt voor een toename van ouderen die graag in hun eigen huis willen blijven wonen. Voor installateurs biedt deze ontwikkeling veel mogelijkheden omdat de aanpassingen in woningen vaak technische oplossingen zijn om een huis comfortabel en veilig te maken. De klantgesprekken hierover zijn echter niet vergelijkbaar met de gesprekken die installateurs gewend zijn te voeren als het gaat om reparatie van een CV-ketel. Daarom heb ik deze training ontwikkeld om installateurs te helpen bij het uitvragen van de woonwensen van klanten en het opbouwen van een goede klantrelatie.

Beschrijving van de training:

Driedaagse Training ‘Aan de slag als ComfortInstallateur’

Wat heeft uw klant nodig om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen?

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw klanten, in het bijzonder de ouderen en bewoners met beperkingen, zo lang mogelijk veilig en comfortabel thuis kunnen blijven wonen? Een goed begin is een zorgvuldige inventarisatie van de woonwensen. Tijdens deze training leren wij u verschillende gesprekstechnieken om de juiste informatie boven water te krijgen. Leer in deze training ook welke klanten u kunt selecteren en hoe u deze klanten kunt benaderen, wat voor informatie u nodig heeft en welke nieuwe instrumenten u daarbij kunt inzetten. De opzet is heel praktisch zodat u in staat bent om de nieuwe kennis meteen in de praktijk toe te passen en voor uzelf nieuwe marktkansen te creëren.

In deze training wordt gebruik gemaakt van materiaal uit het Startpakket voor Wonen, Welzijn en Zorg en het digitale stappenplan van UNETO-VNI. Het deelnamecertificaat dat u aan het einde van de training ontvangt, is nodig voor inschrijving in het Register ComfortInstallateurs van UNETO-VNI.

Wilt u meer informatie over deze training of wilt u zich aanmelden?

Klik dan op deze link: Driedaagse training Aan de slag als ComfortInstallateur